Rólunk

Championstipp.hu

Szerintünk Magyarország egyik legjobb sportfogadási tippeket adó oldalát sikerült létre hoznunk. Igazi sikerek, valós nyeremények. Egy profi csapattól.

A segítségünkkel a pénzért még több pénzt kaphatsz. Amit ajánlunk az a siker és semmi kevesebb.

Folyamatosan nyomon követjük a sporteseményeket, szakértői véleményeket és cikkeket - így levesszük a válladról mindezt és sok-sok évnyi sportfogadási tapasztalatunkat összegyúrva adjuk neked az egyik legjobb tippeket.

Nem szükséges statisztikákat és kockázati elemzéseket bújnod éjszakákon át, de nem is szükséges egész nap a sport TV-ket és újságcikkeket bújnod: ha szeretnéd ezeket elkerülni, akkor válassz csomagjaink közül és máris kapod naponta a profi tippeket. A legtöbb tippünket megjegyzéssel vagy indoklással is ellátunk, így csökentjük a kockázatodat.

Fejlesztéseinknek köszönhetően gyorsan értesülhetsz a profi tippjeinkről, e-mailben is és az online felületünkön keresztül is. Hamarosan mobilon is nyomon követheted a személyre/csoamgra szabott tippjeidet!

Kipróbálom!


Hogy miért?

  • Itt az ideje, hogy a sportfogadást a profik szintjére emeld.
  • A sportfogadás nem csak a hobbid, hanem pénzkereseti forrásod is lehet.
  • A sportfogadók 96%-a veszteséges.
  • Be akarsz kerülni abba a bizonyos 4%-ba? Velünk sikerülhet!

Ne felejtsd, egy csapat nem attól lesz bajnok, hogy egy meccsen se szenved vereséget. Attól lesz bajnok, hogy kevesebbszer szenved vereséget, mint az ellenfelei és a kudarc után is feláll.

Adj egy esélyt magadnak és az álmaidnak. Ne érd be kevesebbel a maximumnál. Mi a maximumot adjuk bele a tippjeinkbe, te is add a maximumot a sportfogadásba. Ha sosem próbálod ki, sosem tudod meg.

Ha fogadsz, csináld jól. Ne bízd magad a puszta szerencsére.

Amit kínálunk az a siker és semmi kevesebb.

Regisztrálj oldalunkra!

Facebook közösségünk

Csatlakozz közösségünkhöz!

 

© 2017 Copyright Master Cooling Kft. Minden jog fenntartva - All rights reserved.
|